‘Mataró es mostra’

La Mostra d’Entitats de Mataró arriba a la 8a edició després de l’aturada de la pandèmia

  • Se celebrarà el dissabte 11 de juny a la plaça Santa Anna, on participaran 87 entitats i hi haurà activitats per a totes les edats

La Mostra d’Entitats de Mataró arriba a la 8a edició després de l’aturada de la pandèmia

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutat de Mataró (Maresme) té més de 750 entitats que treballen al llarg de l’any per fer de Mataró una ciutat «diversa, viva i solidària», i la ‘Mostra’ és una oportunitat perquè la ciutadania conegui la tasca que realitzen. Aquest any, la Mostra d’Entitats celebra la seva vuitena edició el dissabte 11 de juny a la plaça de Santa Anna, des de les 11 h fins a les 20 h.

La mostra és un esdeveniment de caràcter bianual que a causa de la pandèmia va haver d’ajornar-se i aquest any es preveu que sigui «un espai de retrobament i impuls a tota la tasca associativa que existeix a la ciutat», assenyalen des del consistori.

En aquesta edició de la ‘Mostra’ s’ha arribat a la xifra de 87 entitats inscrites, procedents de diferents àmbits: solidaritat, esportiu, social, econòmic, cultural i sociosanitari. A la plaça de Santa Anna s’ubicaran 71 carpes de les diferents entitats participants i un espai de jocs i tallers amb activitats per a tots els públics.

A nivell municipal, hi haurà una carpa informativa de l’Agència de Recolzament i Serveis a les Entitats que serà el punt de coordinació de tot l’esdeveniment al qual totes les entitats participants i visitants podran acudir per informar-se. També es farà difusió del projecte de reflexió estratègica Mataró Agenda Urbana 2030, que porta com a lema ‘Decidim avui la ciutat de demà’ i vol comptar amb la participació ciutadana a través de debats, la plataforma Decidim i altres espais.

Notícies relacionades

També hi haurà una carpa del Servei d’Igualtat i Diversitat amb l’objectiu d’informar i assessorar les entitats sobre la inclusió de la perspectiva de gènere i intercultural en els seus projectes i dinàmiques de funcionament habitual. En aquest espai també es recolliran propostes ciutadanes que afavoreixin les relacions igualitàries.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró