Servei públic

Mataró instal·la en diversos equipaments un nou model de punts d’autoservei per realitzar tràmits municipals

  • També s’ha posat en marxa un servei automatitzat per concertar cita prèvia que funciona les 24 hores 

  • Entre el 2 i el 20 de maig s’han facilitat 1.290 certificats de padró a través dels punts d’autoservei

Mataró instal·la en diversos equipaments un nou model de punts d’autoservei per realitzar tràmits municipals

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) ha posat en marxa en diferents equipaments municipals el nou model de Punts d’autoservei o caixers ciutadans, que permet a la ciutadania efectuar múltiples tramitacions. Aquest nou model, que es va estrenar el 2 de maig a l’Espai Mataró Connecta (plaça de la Muralla, 21) està ja també disponible en els centres cívics de Cerdanyola, Rocafonda, Pla d’en Boet, Molins i Cabot i Barba.

A través d’aquests punts d’autoservei la ciutadania pot efectuar qualsevol tràmit municipal que no impliqui la presentació de documentació, així com fer comunicats a la bústia ciutadana i obtenir notificacions electròniques i duplicats de rebuts. També està disponible l’opció de pagament de rebuts municipals amb targeta de crèdit, inclosos els emesos per l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

Un dels tràmits més demanats és l’obtenció de certificats del padró, ja que els punts d’autoservei tenen un sistema automatitzat d’emissió d’aquest tipus de documents. Entre el 2 i el 20 de maig s’han facilitat 1.290 certificats de padró a través dels punts d’autoservei.

Cita prèvia automatitzada per telèfon 24/7

També des del 2 de maig es troba en funcionament un servei de concertació de cita prèvia automatitzada a través del telèfon 010, que funciona les 24 hores del dia. Es tracta d’un sistema que permet obtenir cita prèvia per als principals serveis i oficines municipals.

Notícies relacionades

 Aquest servei automatitzat, que ha concertat 244 cites entre el 2 i el 20 de maig, complementa la possibilitat d’obtenir aquesta cita prèvia parlant amb el personal del 010. 

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO