A la Riera, la plaça de Santa Anna i la Rambla

Mataró instal·la jardineres ornamentals al centre per «embellir el principal eix cívic de la ciutat»

  • El cost total ha sigut de 86.000 euros, finançats en part pels fons Next Generation

Mataró instal·la jardineres ornamentals al centre per «embellir el principal eix cívic de la ciutat»

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) va començar aquest 19 de maig els treballs d’instal·lació de jardineres ornamentals a la Riera, la plaça de Santa Anna i la Rambla per «embellir el principal eix cívic de la ciutat». Entre ahir i avui es col·loquen 71 hidrojardineres de formigó de color negre circulars (100 x 44 cm) i quadrades (100 x 100 x 44 cm), amb plantes mediterrànies amb poques necessitats de reg com la sàlvia, el romaní, els alocs, el tamarinde, la lavanda, el marfull i la murtra.

Les noves jardineres quedaran disposades des de l’encreuament de la Rambla amb el camí Ral fins a la Riera a l’altura de la Presó. En una intervenció anterior ja s’havien instal·lat també a la plaça de Santa Anna 4 bancs i 2 jardineres de manera irregular.

El cost total de les jardineres i bancs ha sigut de 86.000 euros, finançats en part pels fons Next Generation dins del projecte ‘Mataró: Innovació urbana al comerç’ com a acció per a la naturalització de l’eix comercial.

Notícies relacionades

Aquesta actuació té per objectiu afegir verd a un espai molt pavimentat i «respon a una petició de la ciutadania que, en la confecció dels Pressupostos participatius del 2018, va plantejar realitzar actuacions de millora per fer més agradable l’espai de la plaça de Santa Anna», assenyalen des de l’Ajuntament.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO