Artista multidisciplinari

La Destil·leria de Mataró acull l’exposició ‘Cuca-Caia’, un homenatge a Margarita Feixas

  • La mostra es mantindrà a la Destil·leria Espai Cultural des del 9 d’abril fins al 7 de maig

  • L’import de la venda de les peces que hi hagi anirà destinat a l’associació Amics de Can Ruti

La Destil·leria de Mataró acull l’exposició ‘Cuca-Caia’, un homenatge a Margarita Feixas

Cultura Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Destil·leria Espai Cultural de Mataró (Maresme) inaugurarà aquest dissabte, 9 d’abril, l’exposició ‘Cuca-Caia’, una mostra que vol ser un homenatge a Margarita Feixas (1952-2019), ‘la Cucacaia’, com l’anomenava la seva família.

La seva vida va estar molt marcada per l’art en dues etapes molt diferenciades. D’una banda, de la joventut fins als 45 anys, va dedicar la seva trajectòria professional al disseny de moda, principalment en els vestits de bany, amb els quals va rebre un notable reconeixement en l’àmbit internacional, presents en països com França, Itàlia, els Estats Units o el Japó. En un recopilatori audiovisual, es podrà veure una petita mostra dels seus dissenys.

Ja entrada la maduresa, es va dedicar plenament a la creació artística, explorant diferents disciplines. A l’exposició es mostren pintures, amb les cares com a fil conductor, així com gravats diversos i una mostra dels seus treballs en el camp de la ceràmica.

L’import de la venda de les peces que hi hagi anirà destinat a l’associació Amics de Can Ruti i, més concretament, al desenvolupament de vacunes terapèutiques contra el càncer de pàncrees.

Notícies relacionades

L’exposició es podrà visitar els dilluns de 17 a 20 h, de dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i els dissabtes de 10 a 13 h i de 18 a 20 h. Així, la mostra es mantindrà a la Destil·leria fins al 7 de maig.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO