A Rocafonda, el Palau i Cerdanyola

Mataró contracta 20 persones en situació d’atur per fer obres i serveis d’interès públic

  • Els contractes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i han començat l’1 d’abril

Mataró contracta 20 persones en situació d’atur per fer obres i serveis d’interès públic

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) ha contractat 20 persones en situació d’atur per fer obres i serveis d’interès públic als barris de Rocafonda, el Palau i Cerdanyola.

La contractació de les 20 persones està encarada a la realització de treballs d’interès públic i caràcter social, en el marc del Programa Treball als Barris. Aquest programa està subvencionat pel Ministeri de Treball i Economia Social a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El Programa Treball als Barris facilita la millora de l’ocupabilitat de persones amb dificultats d’accedir al mercat de treball o allunyades d’aquest per dificultats d’accés, procurant-los competències professionals mitjançant experiència laboral, havent fet diversos projectes de millora dels barris de Rocafonda, el Palau i Cerdanyola. Aquestes persones beneficiàries del programa havien de trobar-se en situació d’atur i no podien estar cobrant la prestació contributiva.

Notícies relacionades

Les persones contractades, a més, rebran acompanyament i seguiment de l’equip tècnic del Servei d’Ocupació de Mataró amb la realització de tutories individuals, per treballar l’itinerari i l’objectiu professional de la persona, de cara al posterior accés al mercat laboral.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO