Mentre substitueix el seu equip actual

L’Hospital de Mataró instal·la una unitat mòbil de ressonància magnètica a l’exterior del centre

  • Funcionarà durant els pròxims tres mesos i permetrà no cessar l’activitat que fa el Servei de Radiodiagnòstic

L’Hospital de Mataró instal·la una unitat mòbil de ressonància magnètica a l’exterior del centre

CSdM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de Mataró (Maresme) ha posat en marxa una unitat mòbil de ressonància magnètica que ja funciona a l’exterior del centre. Així, des del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), encarregat de la gestió de l’hospital, expliquen que funcionarà durant els pròxims tres mesos i que permetrà no cessar l’activitat que fa el Servei de Radiodiagnòstic mentre se substitueix l’actual ressonància magnètica (RM) per una de nova.

Els pacients citats s’hauran de dirigir a l’entrada del soterrani 1, davant l’aparcament a l’aire lliure per als empleats, que hi ha dins del recinte de l’Hospital de Mataró. Una vegada allà, des del CSdM assenyalen que s’ha habilitat una sala d’espera on es podrà validar la cita en el gestor de cues i esperar a ser atès.

«La unitat mòbil d’RM està ubicada en una carpa que s’ha instal·lat just davant de l’accés principal del soterrani 1», remarquen des del Consorci.

Substitució de l’actual ressonància magnètica

El nou equip d’RM és previst que comenci a funcionar al juny i suposarà una important millora en la qualitat de la imatge, que «ajudarà a l’hora d’informar les proves». L’adquisició d’aquest nou aparell s’emmarca en el procés de renovació tecnològica desenvolupat en els últims mesos i es completa amb un nou TAC que es va posar en marxa al gener, un equip de mamografia i una unitat radiològica digital.

Notícies relacionades

En total, es tracta d’una inversió d’1,6 milions d’euros, prop d’un milió dels quals procedeixen del Programa Específic de Recolzament a la Renovació Tecnològica (PERT), promogut pel Servei Català de la Salut.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO