Després de ser expulsat del local

Detingut un jove després d’amenaçar d’encastar el seu cotxe a la discoteca Cocoa de Mataró

  • La Policia Local va deixar el jove en llibertat al no haver ocasionat danys ni lesions

  • L’arrestat va donar positiu en el test d’alcoholèmia

Discoteca Cocoa al polígon industrial Pla d’en Boet de Mataró.

Discoteca Cocoa al polígon industrial Pla d’en Boet de Mataró. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Mataró (Maresme) va detenir diumenge 14 de novembre a la matinada un jove de 20 anys i veí del Vallès Oriental després d’amenaçar amb encastar el seu cotxe a la porta de la discoteca Cocoa Mataró. Segons relaten fonts del cos policial, el jove estava de festa dins del local, però en va ser expulsat i, després d’això, va amenaçar que encastaria el seu cotxe contra el club. De les paraules va passar a fingir els fets. Efectivament, va pujar al seu vehicle, el va encarar a l’entrada de la discoteca i va accelerar, però va frenar abans d’arribar a impactar amb cap persona ni objecte.

Tot i que durant les últimes hores havia corregut el rumor que havia arribat a impactar contra l’entrada de Cocoa, fonts policials asseguren que «l’acció d’encastar no es va produir», tot i que això no suposa que no hi hagués hagut risc real ni que no sigui una acció punible, motiu pel qual va ser detingut. «Si ho hagués volgut, hauria pogut encastar el cotxe. La vorera no té ni vorada», apunten les mateixes fonts.

En diversos vídeos difosos a les xarxes socials per BCN Legends, es veu el jove fent marxa enrere amb el cotxe després d’estar a prop de la porta del recinte i com seguidament una desena de persones s’abalancen contra el vehicle, li claven cops i fins i tot arriben a obrir algunes portes a la recerca del conductor. Per la seva banda, segons ha pogut saber aquest diari, el jove no ha denunciat aquests cops.

Notícies relacionades

Després de ser detingut, la Policia Local va deixar el jove en llibertat al no haver ocasionat danys ni lesions. L’arrestat també va donar positiu en el test d’alcoholèmia.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Cotxes Mataró