En un domicili

La Policia local de Mataró investiga un prostíbul clandestí al nucli antic

La veu d’alerta l’han donat els veïns del carrer Sant Agustí, on s’ubica la casa, que denuncien el funcionament del negoci «amb plena impunitat»

La Policia local de Mataró investiga un prostíbul clandestí al nucli antic

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Policia Local de Mataró investiga des de dijous passat l’existència d’un prostíbul clandestí en un domicili particular del nucli antic municipal. La veu d’alerta l’han donat els veïns del carrer Sant Agustí, on s’ubica la casa, que denuncien el funcionament del negoci les 24 hores del dia i «amb plena impunitat».

Segons els veïns, hi ha dies que s’arriba al mig centenar de visites en un punt que és artèria principal per als vianants al centre de la ciutat.

Fonts policials consultades expliquen que es tractaria d’una activitat «desplaçada» per part dels responsables d’un altre prostíbul il·legal que l’Ajuntament va precintar fa uns mesos. El cos recull ara proves per confirmar les sospites i poder procedir al seu tancament.

Prostitució en un domicili

El fet que l’activitat es desenvolupi en un domicili i no en un local, com fins ara, fa més «complexa» la tasca policial, ja que desapareix la «capacitat d’inspecció». No obstant, el cos confia a poder clausurar l’activitat una vegada es recullin les proves necessàries per identificar l’activitat de manera fefaent, així com els seus responsables.

Notícies relacionades

Els titulars de l’activitat, segons expliquen els veïns i confirma la policia, no són els propietaris de l’immoble, sinó que estarien de lloguer: «Aquesta casa ha sigut llogada falsejant el seu propietari que seria utilitzada com a domicili», expliquen els veïns en un comunicat amb què han empaperat tot el carrer.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments