Llibertat amb càrrecs

Dos detinguts per dos cultius amb 162 plantes de marihuana a Mataró

  • La investigació va sorgir arran de queixes veïnals per «una pudor molt forta» que provenia d’una casa al carrer Eduard Alcoy, situada prop d’una escola bressol

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones de 36 i 41 anys relacionades amb dos cultius de marihuana desmantellats a Mataró (Maresme), amb un total de 162 plantes de cànnabis i 24 quilos de cabdells, ha informat la policia catalana.

La investigació va sorgir arran de queixes veïnals per «una pudor molt forta» que provenia d’una casa al carrer Eduard Alcoy, situada prop d’una escola bressol, que estava llogada i amb la llum punxada i que van poder vincular amb una altra vivenda situada a la plaça de Montserrat Roig.

Llavors van iniciar un dispositiu i van fer dues entrades i registres als immobles, en el primer dels quals van detenir una persona i van intervenir 24 quilos de cabdells, mentre que en el segon van decomissar 162 plantes en fase de creixement, 113 esqueixos i la infraestructura necessària per a la plantació. Aquell mateix dia, els mossos van poder arrestar una segona persona relacionada amb el domicili de la plaça Montserrat Roig.

Notícies relacionades

Els dos detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial acusats d’un delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació del fluid elèctric.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO