Festa major

La Fundació Maresme cancel·la la flaixmob de les Santes de Mataró 2021 per l’augment de la Covid

  • L’entitat representa i acull una part important de col·lectius de risc, que poden patir les pitjors conseqüències de la pandèmia

  • Així, s’ha optat per cancel·lar l’esdeveniment «amb la mà al cor i la tristesa de no poder compartir l’habitual fita social de les Santes»

La Fundació Maresme cancel·la la flaixmob de les Santes de Mataró 2021 per l’augment de la Covid

Ayuntamiento de Mataró

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Maresme, conjuntament amb l’Ajuntament de Mataró, ha pres la decisió de cancel·lar la flaixmob prevista per al dimecres 28 de juliol, en el marc de la festa major de les Santes de Mataró després d’analitzar l’actual situació epidemiològica, marcada per la cinquena onada de la pandèmia del coronavirus.

La Fundació Maresme representa i acull una part important de col·lectius de risc, que poden patir les pitjors conseqüències per la Covid-19 i, per tant, ha optat per cancel·lar l’esdeveniment «amb la mà al cor i la tristesa de no poder compartir l’habitual fita social en el marc de la festa de les Santes», expliquen des del consistori.

L’assessorament professional i sanitari de diferents agents per la situació epidemiològica actual, ha desaconsellat la participació de les persones vinculades a l’entitat en aquest esdeveniment. No obstant, des del govern local assenyalen que la cancel·lació de la flaixmob no afecta el concert previst a continuació del grup Germà Negre, mantenint així el vincle de la Fundació amb les Santes i, per tant, les entrades adquirides per aquesta activitat seran vàlides.

Per la seva banda, coincidint també amb la celebració de la festa major de Mataró, des del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) han publicat un vídeo per advertir la població de «la importància de no baixar la guàrdia en dies de celebració» en un moment en què els casos de Covid-19 creixen al voltant del territori.

Altres canvis a les Santes

En alguns concerts de les Santes, per baixa demanda, l’Ajuntament de Mataró ha decidit unificar i concentrar-les a les 21 h. És el cas de: Els Cremats, Haváname, Mestre d’Aixa, Pachawa Sound, La Coixinera, Mazoni, Pulmon Beatbox, Smoking Stones, Lali BeGood, La gravetat de Coulomb, Mélodie Grimard, [lof] de Cristian & Mario, The Excitements, Tarta Relena, Nakany Kanté, Obre els ulls i somriu. Canviaràs el món + Germà Negre i Porto Bello.

Així, aquests concerts s’allargaran i duraran una hora i quart, en comptes d’una hora, com estava previst.

Des del consistori expliquen que a les persones que tinguin entrada per aquests concerts se’ls reassignaran automàticament per a la sessió de les 21 h. «Qui no pugui en aquest horari pot tornar les entrades enviant un correu a entradeslessantes@ajmataro.cat», afegeixen des de l’Ajuntament de Mataró.

Notícies relacionades

A més, també s’anul·len les dues funcions del concert de Pelat i Pelut per Covid de membres del grup.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO