A la zona del Mataró Parc

Àlex Casademunt va morir al xocar el seu vehicle amb un autobús de Mataró al pont que passa per sobre de la C-32

L’Ajuntament de Mataró precisa que el sinistre es va produir quan el cantant conduïa un turisme, per causes que es desconeixen

Àlex Casademunt va morir al xocar el seu vehicle amb un autobús de Mataró al pont que passa per sobre de la C-32
1
Es llegeix en minuts

El cantant, actor i presentador de televisió Àlex Casademunt va morir ahir a la nit a Mataró al xocar frontalment el turisme que conduïa amb un autobús de la línia 5 del servei Mataró Bus, que anava sense passatgers, per causes que investiga la Policia Local.

Malgrat que les primeres informacions apuntaven que quan va tenir l’accident mortal l’exconcursant de la primera edició d’‘Operación Triunfo’ (‘OT’) anava amb moto, el consistori ha precisat aquest dimecres en un comunicat que el sinistre es va produir quan Àlex Casademunt conduïa un turisme, en el qual no portava passatge.

L’accident va tenir lloc a les 21.44 hores a la carretera de Cirera, entre les places de França i de la Gran Bretanya, al pont que passa sobre la ronda de Mataró (C-32). Segons el comunicat, el sinistre es va produir «per un xoc frontal entre els angles esquerres d’un turisme, que circulava en sentit descendent, i un autobús de la línia 5 del servei Mataró Bus, que circulava sense passatgers en direcció a l’hospital» de la localitat.

Arran de l’accident es van activar quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat, que van fer l’excarceració de la víctima mortal, tres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre vehicles de la Policia Local de Mataró.

El cos de la víctima, que el consistori només identifica amb les seves inicials, va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Catalunya per a la pràctica de l’autòpsia, mentre el conductor de l’autobús va resultar il·lès.

La Policia Local «investiga les circumstàncies del sinistre per determinar-ne les causes», conclou el comunicat del consistori mataroní.

Notícies relacionades

Malgrat que qui va fer pública la notícia va ser la Patrulla Veïnal de Mataró a través del seu grup de Facebook, la mort d’Àlex Casademunt, de 39 anys, va ser confirmada de matinada per la seva agència de representació Telegenia, que en un missatge a Twitter ha assenyalat: «Sentim molt la notícia de la mort d’Àlex Casademunt. Molts ànims a tota la família i als seus amics. Descansi en pau».

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO