PROMOCIÓ NADALENCA

Mataró ofereix descomptes als aparcaments municipals fins al 31 de gener

La gratuïtat de 30 minuts per a estades superiors a 60 minuts s'ofereix els dissabtes i dies festius d'obertura comercial

De moment, i d'acord amb les restriccions per la Covid-19, només es podran acollir a la iniciativa els veïns de la capital del Maresme

mat

mat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró i PUMSA ofereixen des de dissabte passat 28 de novembre descomptes als aparcaments municipals. PUMSA és l’encarregada de gestionar els aparcaments municipals de la plaça de les Tereses, la plaça de Granollers i del Parc Central.

La gratuïtat de 30 minuts per a estades superiors a 60 minuts s’ofereix els dissabtes i dies festius d’obertura comercial fins al 31 de gener, i té com a finalitat «afavorir l’afluència de clients locals o de fora del municipi als comerços de la ciutat durant la campanya de Nadal i les rebaixes», expliquen des del consistori. La iniciativa s’emmarca en les mesures impulsades per la Taula de reconstrucció social i econòmica de Mataró.

De moment, i a causa de la vigència del confinament municipal els caps de setmana, només es podran acollir a la iniciativa els veïns de Mataró. Així, des del govern local expliquen que la promoció s’ampliarà als residents de les poblacions veïnes a partir del moment en què la Generalitat aixequi aquesta restricció de mobilitat que té per objectiu evitar la propagació de la Covid-19.

Vals de descompte

Complementàriament a aquesta campanya, PUMSA ha iniciat una promoció en els establiments comercials perquè puguin obsequiar els seus clients amb vals de descompte als aparcaments municipals.

Notícies relacionades

En aquesta promoció, per la compra de 200 o més vals de 30 i 60 minuts, s’ofereix un descompte del 50% respecte al preu de la tarifa vigent a cada aparcament. A més, en concepte d’obsequi, PUMSA distribueix 2.380 vals de 30 i 60 minuts als comerços perquè puguin repartir-los entre els seus clients.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA