COVID-19

Salut detecta provisionalment un 2,7% de positius en les 3.000 PCR realitzades al Mataró Parc

A la franja d'edat compresa entre els 25 i els 34 anys, el percentatge de positius ascendeix fins al 5%

El cribratge al Mataró Parc va ser el primer d'aquest tipus que s'efectua en un centre comercial a Catalunya

matar

matar

1
Es llegeix en minuts
EFE

El secretari general de Salut de la Generalitat, Marc Ramentol va informar aquest dimarts 20 d’octubre que les més de 3.000 proves PCR fetes aquest cap de setmana al centre comercial Mataró Parc han donat, amb dades provisionals, un 2,7% de positivitat per Covid-19.

En roda de premsa telemàtica, Ramentol ha dit que encara s’han d’analitzar unes 500 mostres, per la qual cosa els resultats no són definitius.

Sí que ha considerat «important destacar» que en la franja d’edat compresa entre els 25 i els 34 anys el percentatge de positius ha ascendit fins al 5%, és a dir, pràcticament el doble que el percentatge mitjà.

Primer cribratge en un centre comercial

Aquest cap de setmana es va portar a terme aquest cribratge massiu al Mataró Parc, el primer d’aquest tipus que s’efectua en un centre comercial a Catalunya, ubicat a la capital del Maresme.

Notícies relacionades

Es van instal·lar dues carpes amb cinc punts de presa de mostres i hi va haver una vintena de punts de programació per registrar les dades de tots els que es feien les proves perquè, posteriorment, en puguin conèixer el resultat.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA