COVID-19

Mataró distingeix i reconeix el personal sanitari de la ciutat per la seva tasca en la pandèmia

S'ha inclòs el col·lectiu a la 'Galeria dels mataronins il·lustres' i se li ha fet entrega de la Medalla de la Ciutat

«Sens dubte, una bona forma de donar valor a l'esforç de tot el personal sanitari i que perdurarà al pas del temps», valoren des del CSdM

hospital-mataro

hospital-mataro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró ha distingit el personal sanitari de la ciutat, entre altres col·lectius, per la seva tasca durant la pandèmia de la Covid-19. Així ho va anunciar el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) divendres, 21 d’agost.

Són dues les distincions atorgades pel consistori. D’una banda, el personal sanitari ha sigut inclòs com a «col·lectiu» a la ‘Galeria dels mataronins il·lustres’. Aquest reconeixement té com a finalitat «perpetuar la memòria de totes aquelles persones que han deixat distingits serveis al municipi o han tingut una trajectòria personal indiscutiblement meritòria», expliquen des del CSdM.

A més, se li ha fet entrega de la Medalla de la Ciutat, una manifestació d’agraïment que s’atorga per una actuació personal o col·lectiva en favor de la ciutat, que hagi tingut un ressò especial o una repercussió notable en els àmbits cultural, artístic, econòmic, social, polític o esportiu.

Notícies relacionades

«Sens dubte, una bona forma de donar valor a l’esforç de tot el personal sanitari i que perdurarà al pas del temps», valoren des del Consorci.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA