FOC

Controlat un incendi a Mataró després de cremar unes dues hectàrees de matolls

Un total de 10 dotacions de bombers han treballat aquest matí per sufocar les flames

Gairebé 200 persones s'han posat en contacte amb els serveis d'emergències alertades per la fumarada

incendio

incendio

1
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo

Un total de 10 dotacions de bombers han treballat aquest matí per sufocar un incendi al costat d’un abocador de rebutjos al carrer de Galícia de Mataró. A les 10.47 h, els Bombers de la Generalitat han rebut l’alerta de l’incendi i en pocs minuts gairebé 200 persones s’han posat en contacte amb els serveis d’emergències alertades per la forta fumarada.

Des de Bombers expliquen que s’ha arribat a activar un helicòpter de comandament per gestionar l’operació, però que les tasques d’extinció han sigut completament terrestres a causa que les nombroses línies elèctriques que hi ha a la zona de l’incendi «no permetien garantir la seguretat aèria».

Així, a les 11.45 h diferents equips de bombers ja havien estabilitzat el foc i a les 12.10 h l’han donat per controlat, després de la qual cosa s’han iniciat tasques de remull a la zona per evitar que revisqués. En total, han cremat unes dues hectàrees de terreny abans d’extingir-se l’incendi.

Reobert el trànsit

Notícies relacionades

Per la seva part, des de l’Ajuntament de Mataró han informat que, després que es donés l’incendi per controlat, ha reobert la circulació de vehicles al carrer de Galícia.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA