05 d’abr 2020

Anar al contingut

amb gairebé 2.000 alumnes

L'Escola Municipal de Música de Mataró celebra el seu desè aniversari

El calendari de concerts inclou 10 activitats que van des del mes de març fins al mes de juny, amb l'acte central, el 25 d'abril, del musical 'Un món per descobrir'

El Periódico

L'Escola Municipal de Música de Mataró celebra el seu desè aniversari

L’Escola Municipal de Música de Mataró celebra el seu 10è aniversari durant el 2020 amb una programació que compta amb un calendari de 10 concerts. 

L’acte central de la celebració arribarà el 25 d’abril, al Teatre Monumental, amb l’espectacle de creació pròpia ‘Un món per descobrir’, que s’inspira en la vida i el recorregut d’una alumna a l’escola, com creix i viu la música.

El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, i el director de l’Escola Municipal de Música de Mataró, Joan Fargas, han presentat la programació i la imatge dels actes del desè aniversari de l’escola. 

El calendari de concerts inclou 10 activitats que van des del mes de març fins al mes de juny, amb l’acte central, el 25 d’abril, del musical ‘Un món per descobrir’.

La imatge, obra de la dissenyadora Regina Bonamusa, «es basa en el traç, molt gestual, i en un personatge ambigu i fantasiós, reflex de la mateixa música, sense edat ni sexe, matèria viva, canviant, fluctuant. Colors plans, molt llampants, bàsics, accentuen una imatge molt potent i visual», explica l’Ajuntament de Mataró en un comunicat.

L’Escola Municipal de Música de Mataró compta en aquest curs 2019-2020 amb 1.750 alumnes dels quals els 1.425 són menors de 18 anys i 325 de majors d’edat. Hi ha 42 professores i les seus són el Centre Cívic Pla d’en Boet, l’Escola Anxaneta, l’Escola Angeleta Ferrer i l’Escola Joan Corominas.

Els altres actes de la programació són:

- ‘Canta i Balla Robafaves’ el 27 de març, a les 18 h, al Pati de la Residència Sant Josep.

- Mostra de Musicacció, el 28 de març, a les 12 h a la plaça de la Muralla.

- ‘Projecte?’ el 8 de maig a les 18 h i a les 19.30 h, a Can Gassol. Una proposta de creació concreta entre alumnes de l’escola de música i de l’Aula de Teatre.

- ‘La dona i l’ocell’, el 15 de maig, a les 17.30 h al Teatre Casal de l’Aliança.

- ‘Àbac’ el 16 de maig al Teatre Casal de l’Aliança.

- ‘Amina’ el 23 de maig al Teatre Monumental en dues sessions: 10.30 h i 12.30 h.

- Concert Vermut, el 13 de juny a les 12 h al Casal de la Gent Gran del Parc Central.

- ‘Escolta’ns’ el 16 de juny a les 20 h al Casal de l’Aliança.

- ‘Espetec final’ el 19 de juny, a partir de les 18 h, a la plaça de Santa Maria.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA