04 juny 2020

Anar al contingut

CINC ROBATORIS DES DE L'AGOST

Mataró millorarà la seguretat de l'escola Camí del Cros per evitar més robatoris

L'ajuntament es compromet a posar més alarmes i el Departament d'Educació, a reposar tot el material tecnològic robat

ACN

Mataró millorarà la seguretat de l'escola Camí del Cros per evitar més robatoris

L’Ajuntament de Mataró s’ha compromès a millorar la seguretat a l’escola Camí del Cros, al barri de Cerdanyola de Mataró, que ha sigut víctima de cinc robatoris en els últims mesos. 

En una reunió conjunta aquest dimarts amb el Departament d’Educació, el consistori ha adquirit el compromís de reforçar la seguretat als despatxos i dependències més vulnerables de l’escola i millorar els protocols dels dispositius d’alarma. 

Els serveis territorials d’Educació, per la seva banda, han afirmat que reposaran tot el material tecnològic robat. Les dues institucions esperen que totes les mesures es prenguin al més aviat possible perquè el centre torni a la normalitat.

Els acords es van assolir aquest dimarts en una reunió conjunta en què també van assistir la Policia Local i personal directiu i de serveis de l’escola.

El Camí del Cros ha sigut víctima de cinc robatoris des del mes d’agost. L’última vegada que els lladres van entrar va ser la setmana passada i es van portar 29 tauletes, 250 euros en metàl·lic i el mòbil de l’escola.

En els anteriors robatoris, es van emportar més portàtils i van fer destrosses als vidres de l’escola i a les màquines expenedores.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA