D'AMÈRICA A MATARÓ

Tot a punt per a la 8a edició del 'Tast de Jazz' a Mataró amb destacades propostes autòctones i internacionals

El festival de música se celebrarà del 29 al 31 d'agost al pati de la residència Sant Josep i es complementarà amb una oferta gastronòmica i un tast de vi

8361e8a2-04df-4971-8de9-5308b07f945b

8361e8a2-04df-4971-8de9-5308b07f945b

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 8a edició del ‘Tast de Jazz’ de Mataró se celebrarà del 29 al 31 d’agost al pati de la residència de Sant Josep. Una vegada més el festival combinarà el millor jazz del país amb propostes internacionals sorprenents i destacades. 

La bona música s’acompanyarà amb una oferta gastronòmica i la possibilitat de fer una copa i un tast de vi, per passar tres bones vetllades a finals d’aquest estiu.

El diumenge 25 d’agost, a les 19 hores, des de l’ajuntament sortirà una cercavila que anirà anunciant que el festival està a punt d’arribar a càrrec de la Dixie Rue del Percebe. Un passeig musical pels carrers de centre a l’estil dixieland de Nova Orleans.

Artistes del país i internacionals

Els encarregats d’obrir el festival seran dos veterans de l’escena de blues del país, el pianista August Tharrats i el guitarrista i cantant Amadeu Casas el 29 d’agost. Acompanyats de Jordi Mestres al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria, integrants de l’August Tharrats Trio, oferiran un repertori basat en clàssics del blues i el swing.

Divendres 30 d’agost agafaran el relleuels italians DEA Trio & Stefano di Battista. DEA Trio, un dels projectes de jazz més consolidats d’Itàlia, presentaran a Mataró el seu àlbum ‘Secret Love’. A la capital del Maresme s’ajuntaran amb el saxofonista Stefano di Battista, nom propi del saxo alt del jazz italià i artista de renom internacional.

El festival es tancarà dissabte 31 d’agost amb el concert de Michele Hendricks Quintet. La nord-americana és una de les cantants més destacades de les últimes dècades, i filla de Jon Hendricks, un dels millors cantants de jazz de tots els temps. La seva veu ha sigut aclamada a tots els continents i elogiada per la crítica internacional.

Notícies relacionades

El ‘Tast de Jazz’ està organitzat conjuntament per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, l’Associació Jazz Maresme i Fabrés Produccions. El preu de les entrades del primer i el tercer concerts és de 9 euros, i de 12 el segon. Per a més informació es pot consultar el web de l’Ajuntament de Mataró.

Més notícies de Parets