DETINGUT A MATARÓ

Detingut un noi a Mataró després d'escapar-se de la policia i ferir un agent

L'individu, de 20 anys i que ha quedat en llibertat amb càrrecs, va llençar una bossa d'haixix i va fugir quan els agents el van parar al barri de Cerdanyola

ffd54afb-41b3-4b72-b8fa-27dd1102a20c

ffd54afb-41b3-4b72-b8fa-27dd1102a20c

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Mataró va detenir dimarts un noi de 20 anys que va fugir i va llençar una bossa d’haixix quan els agents el van parar en un control a peu al barri de Cerdanyola, i que, a més, va acabar agredint un dels agents que intentava arrestar-lo.

Els fets van succeir a les set de la tarda a la cantonada del carrer Montcada amb el carrer de Rosselló, zona on la Policia Local ha desplegat un dispositiu específic de vigilància contra la inseguretat.

Els agents van demanar a l’home que es parés, però va fugir llençant una bossa d’haixix. Quan la policia va aconseguir retenir-lo, el jove va clavar cops al cap a un dels agents, que va resultar ferit menys greu, per la qual cosa se li imputen delictes conta la salut pública, desobediència, resistència i atemptat contra l’autoritat

Notícies relacionades

La detenció va originar una congregació de persones i va necessitar de la intervenció d’altres unitats de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra per restablir l’ordre. El detingut ha sigut posat en llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA