INICIATIVA CULTURAL

Les biblioteques de Mataró amplien l'oferta d'estiu amb més de 30 activitats especials

Les biblioteques Pompeu Fabra i Antoni Comas augmenten la seva programació amb hores de contes, presentacions literàries, espectacles de petit format i concerts

69ab249d-c885-420a-ba20-25e20d860e78

69ab249d-c885-420a-ba20-25e20d860e78

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Durant els mesos de juliol, agost i setembre els jardins de les biblioteques s’ompliran de música, teatre i literatura a través del cicle “Empedrat de contes” dirigit al públic familiar i “Capvespres als Jardinets”, per al públic adult.

L’“Empedrat de contes” proposa espectacles de petit format de música, titelles i teatre dirigits als petits de la casa als jardins de les dues biblioteques. En aquesta 9a edició s’han programat un total de 25 hores del conte especial. 

Les cites seran els dimarts a les 18 hores a la biblioteca Pompeu Fabra, mentre que a la biblioteca Antoni Comas serà els dimecres a les 19 hores, els mesos de juliol i agost, i el mateix dia però a les 18 hores durant el mes de setembre. 

Dins d’aquesta programació s’oferiran sessions de l’hora del conte en anglès i sessions en llengua de signes. En una de les sessions se celebrarà el centenari del naixement del poeta Joan Brossa.

El cicle “Capvespres als Jardinets”, en la seva setena edició, ofereix una programació dirigida a un públic adultd’espectacles íntims, de petit format, de música i literatura en un entorn relaxat i acollidor, com és el cas dels jardins de la biblioteca Pompeu Fabra.

Notícies relacionades

El cicle es realitzarà els dijous a la nit del mes de juliol i setembre amb espectacles literaris com “Vespre negre”, “Poetesses del Maresme” i “Poemjazz”,  i el concert “Viatge d’un cant de la vida”, a càrrec de Marina Salmon.

Més notícies de Mataró 

Temes:

Biblioteques