BARS EXPEDIENTATS

L'Ajuntament de Mataró expedienta 13 bars per diferents infraccions administratives

Dos dels establiments estan tancats i en cinc casos més s'han imposat multes

14434

14434

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei de Llicències de l’Ajuntament té oberts expedients a 13 establimentsdos dels quals s’han fet tancar per infraccions greus i en 5 casos més s’han imposat diferents multes per imports que van entre els 300 € i els 6.450 €.

En els últims mesos s’ha intensificat la línia de treball conjunta entre la Policia Local i el Servei de Llicències per al control d’establiments on hi ha indicis o queixes ciutadanes relacionades amb infraccions i irregularitats administratives. En la major part dels casos es tracta d’establiments que han anat acumulant actes policials o dels inspectors, especialment al llarg de 2018, per temes com falta de llicència d’activitats, d’assegurança, permisos de terrassa o retolació, entre d’altres.

Notícies relacionades

Aquesta campanya de supervisió d’establiments s’ha vist reforçada també en els últims mesos amb operatius policials que han comptat amb la participació dels diferents cossos policials que treballen a Mataró. L’últim d’aquests dispositius es va portar a terme divendres passat, 15 de febrer, a un bar de Rocafonda i dos del Port, on van actuar els Mossos amb la participació de Policia Local, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil.

Més notícies de Mataró 

Temes:

Bars