AGRESSIÓ SEXUAL

Una dona és agredida al barri de Rocafonda de Mataró

L'atacant li va fer tocaments i li va robar el cotxe

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Anna Rocasalva

Durant la matinada de dissabte, una dona va ser agredida sexualment a Mataró. L’atacant la va amenaçar amb un tornavís, segons apunta el mitjà local ‘Capgròs’.

La víctima estava aparcant el cotxe quan un home va entrar dins del seu vehicle i li va fer tocaments. La dona va poder escapar-se i l’agressor va aprofitar la situació per robar-li el cotxe.

Fonts policials han informat a aquest diari que la investigació segueix en curs i que, tot i que l’agressor encara no ha sigut detingut, sí que s’ha pogut recuperar el vehicle de la víctima, que va ser abandonat al camí de Can Quirze, un lloc pròxim al lloc dels fets.

Patrulla ciutadana

Segons ha avançat el grup municipal del PP, els fets van passar al parc de Rocafonda (Mataró), un barri humil, amb un alt percentatge d’immigració.

Notícies relacionades

No obstant, els populars de la capital del Maresme han advertit que si no es destina més vigilància policial al barri, ells mateixos, juntament amb membres de la societat civil, organitzaran patrulles ciutadanes a partir del cap de setmana que ve per vetllar per la seguretat de la zona.

Més notícies de Mataró