Nova direcció

Estela Guerrero, nova presidenta de Societat Civil Catalana del Maresme

L'entitat, amb 600 socis, es posa com a objectiu desprocessar Catalunya

societat-civil

societat-civil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Societat Civil Catalana del Maresme, en la seva renovació de junta, ha escollit Estela Guerrero, veïna de Sant Vicenç de Montalt, com a nova presidenta comarcal. En aquesta nova etapa, l’entitat també incorpora a la direcció tres vicepresidències, representades per membres del PSC, Ciutadans i el PP.

En un comunicat, la nova presidenta ha assegurat que el principal objectiu de l’entitat, que en aquest moment compta amb 600 socis en el Maresme, és“desprocessar” Catalunya. "La nostra opinió com a catalans és que el procés d’independència ha sigut un error descomunal des del punt de vista social i econòmic i tenim dret a expressar-ho i defensar-ho", ha declarat.

El segon objectiu de l’entitat és tenir a partir d’ara una presència pública més important a les places i mercats de les localitats de la comarca i en els mitjans de comunicació. I, com a dard cap als independentistes, assegura que ells no tenen pressupost per a pancartes, banderes o creus.“Som gent de llibertat i de respecte per l’àmbit públic i de tothom”, afegeixen.

Notícies relacionades

I, finalment, envia un missatge: “La resta d’Espanya no són els nostres enemics [...] volem ser una terra amb prosperitat, una euroregió competitiva sense saltar-nos lleis i sense fer el ridícul internacional”.

Més notícies de Mataró