Obituari

Mor el regidor de l'Ajuntament de Mataró Juan Manuel Vinzo

Actualment, ocupava la regidoria de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Majors i la segona tinença d'alcaldia.

vinzo

vinzo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El regidor de Mataró Joan Vinzoha mort aquesta matinada als48 anys. Pediatre de professió, va entrar al consistori de Mataró el 2015 de la mà del PSC. Actualment ocupava la regidoria de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Majors i la segona tinença d’alcaldia.

Abans havia exercit de metge del servei de Neonatologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron i de Pediatre a la clínica Quirón. Des del 2013 també era adjunt a la Direcció d’Organització i sistemes d’Informació de la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l’ICS.

El primer secretari del PSC a Mataró i també regidor, Juan Carlos Jerez, en declaracions a Mataró Audiovisual, ha qualificat Vinzo com “un gran professional, una persona excepcional i un dels pilars principals de l’equip de govern”.També ha destacat el seu amor pels animals. De fet, Vinzo va ser l’encarregat de facilitar el trasllat de la gossera cap a Cal Pilé.

Notícies relacionades

L’alcalde de la ciutat, David Bote, mitjançant un tuit en el seu compte personal, ha decretatdos dies de duel. "Vull excusar-me de tots els actes que durant aquest cap de setmana tenen lloc a Mataró i als que havia confirmat la meva assistència. Fins aviat, amic meu".

Més notícies de Mataró