FI D'ETAPA AL PARC TECNOLÒGIC LOCAL

Relleu a la direcció general de Tecnocampus Mataró-Maresme

Jaume Teodoro, que ostentava el càrrec des de 2012, ha arribat a un acord amb la presidència i es mantindrà com a professor

Jaume Teodoro, director general de Tecnocampus Mataró entre 2012 i 2018.

Jaume Teodoro, director general de Tecnocampus Mataró entre 2012 i 2018.

1
Es llegeix en minuts
Joan Salicrú

Després de sis anys en el càrrec, Jaume Teodoro deixarà de ser el director general de Tecnocampus el 31 de maig i recuperarà plenament la seva faceta com a professor del centre, tasca que ja havia desenvolupat els anys 90 en l'antiga Escola Universitària Politècnica de Mataró, ara integrada en el projecte global sota el paraigua de la Universitat Pompeu Fabra.

Segons ha pogut confirmar l'edició de Mataró d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, el relleu de Teodoro ha sigut pactat i s'emmarca en la voluntat del govern municipal de donar un nou impuls al parc tecnològic, on actualment cursen els seus estudis universitaris més de 3.000 alumnes i que acull unes 120 empreses del sector de les noves tecnologies, les quals donen feina a unes mil persones.

“S'inicia una nova etapa arran de l'aprovació del pla estratègic 2022 i els nous reptes de futur. És per aquest motiu que el patronat de la Fundació iniciarà pròximament el procés de selecció del nou director/a general”, es pot llegir en un comunicat que l'alcalde de Mataró i president de la Fundació Tecnocampus, David Bote, ha enviat als professors i professionals que treballen al centre.

Enginyer superior de telecomunicacions, màster en administració i direcció d'empreses i doctor en Ciències Econòmiques, Jaume Teodoro ocupava el càrrec de director general des del 2012, quan el govern de Joan Mora (CiU) el va situar en el càrrec en substitució d'Antoni Uix.

Teodoro, però, coneixia bé el projecte perquè va ser una de les persones que el va definir a finals dels anys 90 amb el Pla Director de la Societat de la Informació de Mataró.    

El relleu arriba cinc mesos després de la ruptura del pacte de govern entre CiU i PSC, que ha deixat els socialistes sols en el govern des del mes d'octubre.

Notícies relacionades

Dimecres que ve està previst que el patronat de la Fundació Tecnocampus aprovi un concurs públic per procedir a l'elecció d'un nou director general. Serà la primera vegada que s'esculli el màxim representant executiu de la institució a través d'aquesta fórmula.

Més notícies de Mataró