Nit de Nadal tranquil·la a Madrid: la sisena onada va restringir les celebracions

Nit de Nadal tranquil·la a Madrid: la sisena onada va restringir les celebracions
1
Es llegeix en minuts

La sisena onada de la covid-19 ha restringit les celebracions i els desplaçaments a la capital, que ha viscut una nit de Nadal bastant més tranquil·la que altres anys, amb menys intervencions dels serveis d’emergència i tan sols dos successos destacables: dos ferits per arma blanca que estan fora de perill.

Segons ha informat Emergències Madrid, un dels ferits per arma blanca, un menor de 17 anys, va ser atès per Samur-Protecció Civil al carrer Illescas, al districte de Latina, i l’altre a Peña de la Atalaya. Tots dos estan fora de perill.

La resta de les actuacions de la nit per part del Samur ha sigut per accidents de trànsit sense ferits greus, intoxicacions etíliques o contusions lleus per agressions.

Els Bombers han efectuat 17 sortides, la majoria per focs en contenidors i algun en cuines i accidents de trànsit.

La Policia Municipal ha gestionat 742 incidències, 209 per soroll en domicilis i 21 per consum d’alcohol en la via pública. També ha dut a terme 74 inspeccions en locals. Els agents no han trobat cap irregularitat important ni ha sigut necessari desallotjar cap local.

Notícies relacionades

Per la seva part, el 112 ha rebut aquesta nit 991 trucades, xifra que suposa un descens del 26% respecte a la nit de Nadal de l’any passat.

19 han sigut per accidents trànsit, amb un augment del 217%; 15 per infraccions de trànsit (1.400% de pujada), 108 per baralles (alça del 40%) i 53 per intoxicacions etíliques (141% d’increment).