Oficina de l’Espanyol

Ayuso col·loca Toni Cantó al capdavant d’un nou departament de la Comunitat

Ayuso col·loca Toni Cantó al capdavant d’un nou departament de la Comunitat
1
Es llegeix en minuts

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha situat al capdavant de l’Oficina de l’Espanyol, un nou departament dependent de la Conselleria de Cultura, Turisme i Esports, l’exportaveu de Ciutadans a València, Toni Cantó.

El Consell de Govern de la Comunitat de Madrid presidit per la dirigent madrilenya ha aprovat aquest dimecres la seva nova estructura, segons han informat fonts de l’Executiu madrileny.

«La llengua espanyola és un actiu cultural, social i econòmic que compartim amb gairebé 600 milions de persones a tot el món i que té un potencial extraordinari que la Comunitat de Madrid explotarà. L’objectiu és fer de Madrid la capital de l’espanyol a Europa. Aconseguir-ho tindria grans beneficis no només en l’àmbit cultural i acadèmic, també en el turístic, econòmic i empresarial», han destacat aquestes mateixes fonts.

Notícies relacionades

Entre les finalitats de l’Oficina de l’Espanyol hi ha «la promoció de la Comunitat de Madrid com a capital europea de l’espanyol, interlocució amb institucions per impulsar les oportunitats econòmiques de l’espanyol i la col·laboració activa amb entitats dins de l’àmbit de la Comunitat de Madrid que treballen per l’impuls de l’espanyol».

També es buscaran sinergies amb entitats culturals internacionals per realitzar accions de posada en valor de l’espanyol, i es gestionaran informes i trobades que fomentin el debat entorn de la potencialitat de l’espanyol, ubicant a la Comunitat de Madrid la trobada d’experts i líders d’opinió.