Manté tots els seus consellers

Ayuso recupera Dancausa, Izquierdo i Marta Rivera per al seu nou Govern

Enrique Ossorio, que continuarà a Educació, serà el portaveu de l’Executiu madrileny i Escudero tornarà a dirigir Sanitat

A1-115148917.jpg

A1-115148917.jpg / JOSÉ LUIS ROCA (EPC)

1
Es llegeix en minuts

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, recupera per al seu nou Govern els populars Concepción Dancausa i Carlos Izquierdo i l’exconsellera de Cultura i exmembre de Ciutadans, Marta Rivera, i manté tots els consellers del PP que la van acompanyar la legislatura passada.

Així, segons han informat l’Executiu madrileny en un comunicat, Enrique Ossorio continuarà com a portaveu del Govern i conseller d’Educació, Universitats i Ciència; Enrique López serà conseller de Presidència, Justícia i Interior i Paloma Martín la responsable de la Conselleria de Medi Ambient, Vivenda i Agricultura.

A més, Javier Fernández-Lasquetty dirigirà la cartera d’Economia, Hisenda i Ocupació; Concepción Dancausa estarà a càrrec de la Conselleria de Família, Joventut i Política Social i Carlos Izquierdo, d’Administració Local i Digitalització.

Notícies relacionades

Enrique Ruiz Escudero continua com a conseller de Sanitat i David Pérez serà conseller de Transports i Infraestructures mentre que Marta Rivera de la Cruz tornarà a ser titular de Cultura i Turisme i incorpora Esports.

L’Executiu presidit per Ayuso passa així de les 13 conselleries de la legislatura passada, quan compartia Govern amb Ciutadans, a 9 i no tindrà vicepresidència, com a mostra de l’«austeritat» que la presidenta de la Comunitat de Madrid vol promoure en l’Administració.