Campanya d’immunització

Madrid ja vacuna dependents amb monodosi de Janssen

  • La Comunitat va rebre dimecres els primers 20.900 vials

Madrid ja vacuna dependents amb monodosi de Janssen
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Comunitat de Madrid fa un pas més en el procés de vacunació al començar a administrar aquest divendres entre grans dependents immobilitzats als seus domicilis les primeres 20.900 monodosis de Janssen rebudes dimecres. Aquesta vacuna està destinada al col·lectiu de 70 a 79 anys, tot i que la Comunitat de Madrid vol que no hi hagi límit d’edat, una proposta que defensa per a la resta de vacunes.

Notícies relacionades

De moment, prossegueix la vacunació dels majors de 75 en centres d’atenció primària i el dimarts 27 d’abril comença el procés amb la població general de Madrid d’entre 70 i 74 anys amb dosis de Pfizer en 23 hospitals de la regió. Els hospitals que vacunaran aquest grup, també en cap de setmana, són: La Paz, Gregorio Marañón, 12 de octubre, Jiménez Díaz, Ramón i Cajal, Infanta Leonor, Puerta de Hierro (Majadahonda), Príncipe de Astúrias (Alcalá), Villalba, Getafe, Fuenlabrada, Móstoles, Severo Ochoa (Leganés), Alcorcón, Sureste (Arganda), Henares (Coslada), Infanta Sofía (Sanse), Infanta Elena (Valdemoro), Torrejón, Infanta Cristina (Parla), El Escorial, Rey Juan Carlos (Móstoles) i Tajo (Aranjuez). Per vacunar-se serà necessari haver rebut cita en algun d’aquests 23 hospitals a través d’un SMS interactiu al telèfon mòbil, missatge que permetrà confirmar la cita o demanar un canvi de data. En cas que l’usuari no confirmi la cita a través de l’opció habilitada, rebrà una trucada per confirmar la cita des del número de telèfon 91.502.60.58, del centre d’atenció personalitzada (CAP) de la Conselleria de Sanitat.

A més, es mantenen actius els tres punts de vacunació massiva: l’Hospital públic Infermera Isabel Zendal, el Wizink Center i l’Estadi Wanda Metropolitano, on es continuaran administrant dosis d’AstraZeneca a població general de 60 a 65 anys. L’Hospital Infermera Isabel Zendal també continua inoculant dosis de Moderna a mutualistes majors de 70 anys.