Violència domèstica

Mata la seva mare i se suïcida tirant-se per la finestra a Madrid

La Policia va acudir al domicili alertada per la trucada de la dona del presumpte autor dels fets, que li havia anunciat la intenció de treure’s la vida

zentauroepp43244466 graf230  madrid  09 05 2018   vista de un furg n policial  a180509121331

zentauroepp43244466 graf230 madrid 09 05 2018 vista de un furg n policial a180509121331 / J J Guillen

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional investiga la mort dissabte passat d’una dona de 80 anys a Madrid que va ser presumptament assassinada pel seu fill, que es va treure la vida tirant-se per la finestra de la vivenda. 

Els fets van succeir a primera hora del dissabte passat, dia 20, en una vivenda al carrer de Camarena, al barri madrileny d’Aluche, segons han informat aquest dilluns fonts policials. 

Agents de Seguretat Ciutadana van acudir al domicili alertats per la trucada de la dona del presumpte autor dels fets, que li havia enviat diversos missatges a través del telèfon mòbil en què anunciava la seva intenció de treure’s la vida. 

Quan van arribar-hi els policies van trobar el cos sense vida d’aquest home, de 41 anys, al carrer i després de realitzar diverses gestions van esbrinar el lloc des del qual podria haver-se tirat al buit. 

En aquest domicili els agents van trobar el cadàver d’una dona de 80 anys, que era la mare del mort. 

Notícies relacionades

Fins al lloc es va desplaçar un equip del Grup de Delictes Violents de Policia Científica i agents del Grup V d’Homicidis, que es van fer càrrec de la investigació. 

Després de diverses gestions i la pràctica de les respectives autòpsies, els investigadors estudien la hipòtesi que l’home després d’acudir al domicili de la seva mare, la va asfixiar fins a la mort i posteriorment es va llançar per la finestra.