En el segon trimestre

Celaá i les comunitats aborden els efectes de la Covid-19 en el curs escolar

En la conferència també tractaran el desenvolupament de la nova llei educativa, la Lomloe

Celaá i les comunitats aborden els efectes de la Covid-19 en el curs escolar
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ministra d’Educació, Isabel Celaá, presideix aquest dimecres una conferència sectorial per tractar amb les comunitats autònomes els efectes del coronavirus en el segon trimestre del curs escolar i el desenvolupament de la nova llei educativa, la Lomloe, segons informa EFE.

Les aules continuen sent espais segurs, segons es reitera des del Govern, però diversos sindicats educatius asseguren que els contagis van en augment i han sol·licitat cribratges massius i la vacunació dels docents.

Segons Sanitat, entre el 27 de gener i el 4 de febrer s’havien notificat 413 brots amb 2.570 casos en centres educatius, amb especial incidència en l’educació secundària.

En l’ensenyament no universitari hi ha al voltant de 28.000 escoles i instituts, als quals acudeixen prop de vuit milions d’estudiants i 720.000 professors.

Notícies relacionades

La ministra i les autonomies tractaran també, segons han assenyalat a EFE fonts ministerials, el desenvolupament de la Lomloe o ‘llei Celaá’, que va entrar en vigor el gener passat, i sobre la qual encara falten per publicar-se els diversos desenvolupaments normatius.

En l’ordre del dia de la reunió figura també el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, amb el qual el Govern planteja invertir 1.900 milions d’euros del fons europeu a la modernització de la formació professional.