Avís de Martínez-Almeida

Madrid ja admet que «en algunes escoles» serà «difícil» tornar-hi després del ‘Filomena’

  • Ja s’han habilitat «vies estructurants de la ciutat als 21 districtes»

Madrid ja admet que «en algunes escoles» serà «difícil» tornar-hi després del ‘Filomena’
1
Es llegeix en minuts

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha reconegut aquest dijous que la tornada dels alumnes a «algunes escoles» de la capital serà «difícil» a causa dels desperfectes que s’han observat en determinats centres causats per la borrasca ‘Filomena’ i la nevada històrica d’aquest cap de setmana passat.

Així ho ha manifestat el regidor en una entrevista amb la cadena SER, en què ha afegit que el Consistori continua «avaluant quin és l’estat real de les escoles». «Estem accedint a totes les instal·lacions de les escoles, també la Comunitat, i fins a no tenir informacions, em sembla arriscat», ha expressat sobre la tornada a les aules aquest dilluns.

Notícies relacionades

Tanmateix, ha valorat que en determinats centres «hi ha desperfectes» i que «sí que hi pot haver despreniments». També ha fet referència a la possibilitat de mobilitat per a les rutes escolars i la neu acumulada als carrers. En aquest punt ha asseverat que «es pot circular per molts carrers de Madrid», ja que s’han habilitat «vies estructurants de la ciutat als 21 districtes». «El mateix dissabte a la nit es van obrir avingudes del sud com l’avinguda de l’Albufera i la Gran Vía del Este, però és una catàstrofe natural sense precedents», ha assenyalat a continuació.

Per això assegura que «no és impossible posar un peu al carrer» malgrat que «la situació és complicada». «Entenc les queixes dels veïns, la impaciència, però és un desafiament sense precedents, o pensem en un aeroport com Barajas, que no ha començat a operar fins a quatre dies després», ha explicat.

Temes:

Madrid Temporals