A Twitter

Aguado anima els madrilenys a retirar neu i li plouen les crítiques

  • Molts ciutadans aprofiten el missatge del vicepresident de la Comunitat per reprovar la seva gestió del ‘Filomena’

1
Es llegeix en minuts

Al vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, l’ha impactat una metafòrica bola de neu. Li ha rebotat, ja que l’ha llançat ell mateix. Aguado ha animat aquest diumenge els ciutadans de la regió que agafin una pala i retirin la neu dels carrers per obrir corredors d’entrada a escoles, centres sanitaris i botigues. Ho ha fet en un vídeo a través de Twitter que ha fet que milers d’usuaris de la xarxa social critiquessin la seva acció a la xarxa social. El tuit ja porta més de cinc mil reaccions.

Molts tuitaires han criticat a Aguado (Ciutadans) la seva gestió de la situació creada per la neu del ‘Filomena’. Alguns apunten a la inoperància, altres cap a «desmantellar» el públic durant el seu mandat. I, d’altres, disparen pel postureig: «No has agafat una pala en la teva vida».

Notícies relacionades

A les imatges, el vicepresident apareix amb una pala i anima els madrilenys a netejar els espais d’entrada d’aquest tipus de centres perquè la neu que no es retiri aquest diumenge «es convertirà a la nit en gel» atesa la previsió de baixes temperatures que s’esperen per a demà, dilluns.

«Animeu-vos i demostrarem que continuem sent una regió i un poble solidari. Ajudem els nostres veïns i els operaris que estan treballant matí, tard i nit per netejar els carrers. Som-hi Madrid», ha conclòs.

Temes:

Madrid Neu