LA LLUITA CONTRA LA PANDÈMIA

Un col·laborador d'Ayuso, primer cas de reinfectat de coronavirus a Madrid

La presidenta de la Comunitat recupera avui la seva agenda perquè diu que «té anticossos i no pot contagiar»

MADRID, 06/11/2020.- La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, da un discurso durante el acto Madrid con la hostelería celebrado este viernes en la Real Casa de Correos en Madrid. EFE/Rodrigo Jiménez

MADRID, 06/11/2020.- La presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, da un discurso durante el acto Madrid con la hostelería celebrado este viernes en la Real Casa de Correos en Madrid. EFE/Rodrigo Jiménez / Rodrigo Jiménez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Comunitat de Madrid ha registrat aquest dimarts el seu primer cas de reinfecció per Covid-19. I, segons avança la cadena SER, la persona que torna a patir la malaltia és un dels col·laboradors pròxims de l’equip de la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. L’emissora cita fonts pròximes al contagiat, que assenyalen que ja va passar la malaltia el mes de març.

Notícies relacionades

Dilluns Ayuso va cancel·lar la seva assistència a la celebració religiosa del Dia de l’Almudena a causa que havia mantingut un contacte estret amb un positiu confirmat de coronavirus. Aquest contacte va ser, precisament, amb aquest membre del seu equip, reinfectat.

La presidenta madrilenya recuperarà aquest dimecres la seva agenda «amb total normalitat» després d’haver donat negatiu en el test PCR. No guardarà la quarantena obligatòria perquè diu que té anticossos i no pot contagiar: «M’han confirmat que mantinc els anticossos i no puc contagiar», ha escrit aquest dimarts en el seu compte personal de Twitter.