pactes de cibeles

El setge al coronavirus obre la porta a modificacions a Madrid Central

L'àrea de baixes emissions de la capital no es va sotmetre a cap modificació durant la crisi de la pandèmia

Almeida nega que s'estigui estudiant en aquests moments conversions en zona de vianants al districte de La Latina

gran-via-madrid-navidad

gran-via-madrid-navidad / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha avançat aquest dimecres que «no està en els plans immediats del govern modificar el règim de Madrid Central en aquests moments», però que es portarà a debat a la Taula de Mobilitat i Reordenació Urbana dels Pactes de Cibeles.

Durant la presentació de la nova xarxa de carrils bus de l’Empresa Municipal de Transports (EMT), Martínez-Almeida ha indicat que aventurar ara una possible modificació de Madrid Central «no seria lleial» amb l’oposició ni amb els Pactes de Cibeles.

L’àrea de baixes emissions de Madrid Central no es va sotmetre a cap modificació durant la crisi de la pandèmia, i s’ha continuat multant durant aquesta per entrades indegudes al perímetre. Ara, tal com ha assenyalat, Madrid Central serà debatut pels cinc grups municipals per dibuixar el «Madrid del futur».

Notícies relacionades

També ha assegurat que no s’estan estudiant en aquests moments conversions en zona de vianants a La Latina, com han suggerit hotelers, però que s’aniran analitzant tots els criteris adoptats, com les conversions en zona de vianants de caps de setmana i dies festius.