desè aniversari del seu primer LP

Miss Caffeina anuncien el final de la seva gira al WiZink Center de Madrid

La banda actuarà el dissabte 14 de novembre i les entrades estaran a la venda el 2 de març

miss-caffeina

miss-caffeina / MONICA TUDELA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un any després de publicar-se ‘Oh Long Johnson’ (Warner Music, 2019), disc que va aconseguir ser número u en vendes la setmana del llançament, Miss Caffeina anuncia el final de gira d’aquest àlbum que compta amb ‘singles’ com ara ‘Merlí’, ‘Reina’, ‘Prende’ i l’homònim «Oh Long Johnson».

Notícies relacionades

«La banda actuarà per primera vegada al WiZink Center de Madrid dissabte 14 de novembre, com a colofó final després d’un any i mig de gira per festivals i sales de tot el país», apunta el comunicat remès a Europa Press. Després de més de 70 concerts, amb visita a Mèxic incloent-hi el febrer de l’any passat, Miss Caffeina celebrarà el final d’una etapa el mateix any que es compleix el desè aniversari del seu primer LP, ‘Imposibilidad del fenómeno’.

Miss Caffeina, banda formada per Alberto Jiménez, Sergio Sastre, Antonio Poza i Álvaro Navarro, prepararà un «xou especial» per a aquesta última data de la gira ‘Oh Long Johnson’. Les entrades es posen a la venda dilluns dos de març a Wegow i www.wizinkcenter.es. Els 1.000 primers