va ensopegar en una fossa

Sabina ajorna al 22 de maig el seu concert amb Serrat a Madrid després de caure de l'escenari

Les entrades seran vàlides per a aquesta data i per a les persones que no hi puguin assistir se'ls obrirà un termini de devolució el proper dia 18

sabina

sabina / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El concert de Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat que va ser suspès aquest dimecres, 12 de febrer, a Madrid per la caiguda de l’escenari del cantautor jaenès s’ajornarà al 22 de maig, segons ha informat Riff Music, empresa organitzadora de l’esdeveniment.

Les entrades seran vàlides per a la nova data i per a aquelles persones que no hi puguin assistir s’obrirà un termini de devolució el proper dimarts, 18 de febrer.

Notícies relacionades

El concert en el WiZink Center va haver de ser suspès a causa de la caiguda «fortuïta», segons l’organització, de Joaquín Sabina, quan es trobava sobre l’escenari. La caiguda va tenir lloc al voltant de les 21.00 hores, 30 minuts després de començar el recital. Sabina era sobre l’escenari pronunciant unes paraules per presentar la mítica cançó de ‘Mediterráneo’ quan va ensopegar i va caure a la fossa.

El cantant jaenès es va fer un fort cop al precipitar-se a la zona que separa l’escenari del públic. Immediatament va ser atès pel personal mèdic del recinte. Sabina es queixava d’un fort dolor a l’espatlla, per la qual cosa va ser traslladat fins a un centre hospitalari de Madrid.