a carabanchel

Detenen un home per degollar la seva àvia a Madrid

La víctima, d'origen búlgar, presentava ferides per arma blanca profunda al coll

madrid-asesinato

madrid-asesinato

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El detingut per degollar una dona de 69 anys d’origen búlgar dins de casa seva al districte de Carabanchel és el net de la víctima, segons han indicat a Europa Press fonts de la Direcció Superior de Policia. En un primer moment es va creure que l’arrestat era fill de la morta però al final s’ha comprovat que aquest home de 30 anys és el net. Se’l considera l’autor material del’apunyalament mortal.

Els fets van ocórrer cap a les 20 hores a l’interior d’un domicili ubicat en el número 18 delcarrer de Rascón, segons han informat a Europa Press fonts d’Emergències 112 Comunitat de Madrid. Els sanitaris del Summa-112 que es van presentar a la casa, comprovant que la dona presentava almenys una ferida per arma blanca profunda al coll, només n’han pogut confirmar la mort.

Cas sota investigació policial

Notícies relacionades

Quan van arribar al lloc, els agents de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional van trobar dins la casa la dona morta i el seu net. La víctima té 69 anys i és d’origen búlgar i el seu net, de 30 anys, va ser arrestat al moment com a presumpte autor de l’apunyalament, segons va informar Europa Press un portaveu de la Direcció Superior de Policia.

Els sanitaris del Summa pràcticament no han manipulat el cos de la dona per no interferir en la investigació, de la qual s’ha fet càrrec la Policia Nacional. Al lloc es van traslladar agents del Grup de Delictes Violents de la Policia Científica i d’Homicidis. La psicòloga de guàrdia del Summa-112 va atendre la filla de la dona a l’interior de la casa perquè patia una forta crisi d’ansietat.