delictes de desordres públics

Serra, sobre el seu processament: «Les acusacions de la Policia són falses»

La portaveu d'Unides Podem a l'Assemblea de Madrid assegura que se sent orgullosa d'haver-se manifestat pacíficament per evitar el desnonament

isa-serra

isa-serra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La portaveu d’Unides Podem IU Madrid en Peu, Isa Serra, ha assegurat aquest dimarts que se sent «orgullosa» d’haver-se manifestat «pacíficament» per evitar un desnonament, després que el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) la porti a judici per delictes de desordres públics, i ha indicat que les acusacions de la Policia són «falses».

«Proven d’inculpar-me per haver-me manifestat pacíficament davant d’un desnonament d’una persona discapacitada. Estic orgullosa d’haver-me manifestat davant d’aquest desnonament on a mi no em van detenir. L’acusació que fan és falsa, perquè la meva estada va ser molt limitada i pacífica», ha defensat en roda de premsa posterior a la Junta de Portaveus.

Notícies relacionades

Serra ha exposat que va sol·licitar la renúncia al seu aforament perquè li sembla «important» que als polítics se’ls jutgi com a la resta dels ciutadans però el TSJM li va rebutjar aquesta petició ja que considera que la condició d’aforat va lligat a ser diputat.

Activista social 

«N’estic orgullosa i l’acusació és falsa. Les notícies que van sortir ahir a partir de la interlocutòria que envia el TSJM no hi ha res nou perquè ja estavaprocessada i imputadai estic esperant que avanci el procés de cara a quan es faci el judici», ha dit. Així mateix, ha explicat que ella era activista social i ha matisat que quan ella es manifesta en aquest desnonament no la identifiquen, sinó que posteriorment els agents el coneixen per un altre tipus de qüestions a l’haver-se concentrat en altres mobilitzacions, per la qual cosa apunta que com ja existia Podem va poder ser un element per atacar-la.