CONTAMINACIÓ POLITITZADA

L'ajuntament opta per no recórrer la suspensió de la moratòria de Madrid Central

Almeida prefereix centrar el seu esforços en el pla de millora que veurà la llum al llarg del mes de setembre

zentauroepp48988778 madrid 08 07 2019 sociedad  madrid central vuelven a multar 190723211216

zentauroepp48988778 madrid 08 07 2019 sociedad madrid central vuelven a multar 190723211216 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Ajuntament de Madrid no recorrerà finalment la suspensió de la moratòria de multes de Madrid Central, segons ha informat aquest dijous l’alcalde de la capital, José Luis Martínez-Almeida, en roda de premsa posterior a la Junta de Govern.

Va ser el Jutjat del Contenciós Administratiu número 24 de Madrid que va suspendre la moratòria de sancions de Madrid Central després d’escoltar les parts, a l’entendre que "l’existència de deficiències en el sistema de multes ha de cedir davant de la protecció a la salut i al medi ambient".

D’aquesta manera, el Jutjat del Contenciós Administratiu número 24 de Madrid va rebutjar les al·legacions que va registrar el Consistori divendres passat a la decisió del 5 de juliol d’acceptar les mesures cautelaríssimes sol·licitades. "No recorrerem la moratòria, perquè durava fins al 30 de setembre, i la resolució seria posterior, seria una cosa estèril", ha indicat el regidor, que estava acompanyat per la vicealcaldessa, Begoña Villacís, i per la portaveu del govern municipal, Inmaculada Sanz. 

Notícies relacionades

Ha reiterat Martínez-Almeida que la pretensió del govern municipal és millorar aquesta mesura perquè no donava els resultats que sol·licitava la Unió Europea referent a la qualitat de l’aire a la ciutat i els nivells de contaminació. Aquest pla de millora, com ja havien comunicat en ocasions anteriors, veurà la llum al llarg del mes de setembre, tot i que no n’han especificat encara la data exacta.