TEMERITAT VIÀRIA A MADRID

La Guàrdia Civil 'caça' a l'R-4 un conductor que circulava a 253 km/h

L'helicòpter Pegasus va localitzar en un vol de vigilància un automòbil que circulava a aquesta velocitat quan el límit era de 120 km/h

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Guàrdia Civil ha localitzat un conductor d’un cotxe de gran cilindrada que va circular a 253 quilòmetres per hora a la carretera R-4, a l’altura de Valdemoro.

Segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat, els fets van tenir lloc cap a les 18.40 hores del 21 d’agost quan l’ helicòpter Pegasus va localitzar en el vol de vigilància un automòbil que circulava a 253 km/h al quilòmetre 15 de l’R-4, quan el límit de velocitat és de 120 km/h.

Notícies relacionades

Per tant, agents del Sector de Trànsit de Madrid van iniciar una investigació que va donar com a resultat la identificació del conductor, un home de nacionalitat espanyola. Ara se li investiga per un delicte contra la seguretat viària.

L’Institut Armat recorda que aquest conductor pot ser condemnat a una pena de presó de tres a sis mesos o a la de multa de sis a dotze mesos i treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies. En qualsevol cas, se li retirarà el carnet de conduir per un períoded’un a quatre anys.