nou govern a Madrid

Ortega Smith defensa que Díaz Ayuso mereix "presumpció d'innocència"

"Que no intentin entelar una investidura", avisa el secretari general de Vox

zentauroepp47245198 epa2835  bruselas  b lgica   06 03 2019   el secretario gene190308195457

zentauroepp47245198 epa2835 bruselas b lgica 06 03 2019 el secretario gene190308195457 / OLIVIER HOSLET

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El secretari general de Vox i portaveu d’aquest partit a l’Ajuntament de Madrid, Javier Ortega Smith, ha defensat aquest dimecres la futura presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, arran de les informacions que la vinculen amb la trama ‘Púnica’ trama ‘Púnica’ i ha animat qui tingui proves que les presenti als tribunals i no intentin entelar una investidura.

Abans de la celebració de la segona sessió del Ple d’investidura als passadissos de la Cambra regional, Ortega Smith ha indicat que les qüestions de corrupció han de resoldre’s en seu judicial i no al Parlament madrileny.

"No entraré en qüestions que no conec i avui no és el dia per està buscant suposades corrupcions, qui tingui proves que les presenti als tribunals i que no intentin entelar una investidura. Tothom mereix la presumpció d’innocència", ha afirmat.

Notícies relacionades

Així, ha indicat que confia que aquest serà un pas a l’Assemblea per a la recuperació de la llibertat en la Comunitat, un precedent perquè això succeeixi també al territori espanyol per un ordre i la llibertat constitucional.

En aquest punt, s’ha mostrat satisfet a poder assistir al ple d’avui, on exigiran coherència al PP i Cs per desmuntar junts les polítiques de l’esquerra. Ha assegurat que votaran en conseqüència i coherència sota la responsabilitat del seu compromís de fer presidenta Ayuso.