després d'un polèmic tuit del PP

L'Ajuntament de Madrid assegura que «no demanaran el carnet a ningú» per contractar concerts

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La delegada d’Obres i Equipaments de l’Ajuntament de Madrid, Paloma García Romero (PP), ha assegurat que al Consistori “no demanaran el carnet a ningú” per als concerts que es desenvolupin als districtes, després que el Grup Municipal del PP assenyalés a través de Twitter que no contractarien “grups afins a Podem ni condemnats per humiliar víctimes de terrorisme”. La delegada també ha assegurat que “l’última paraula” en tot aquest assumpte la té l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, i la portaveu municipal, Inmaculada Sanz.

Aquestes afirmacions de García es produeixen després que la Junta municipal del districte de Moncloa-Aravaca, presidida per Loreto Sordo (PP), cancel·lés el concert de Luis i Pedro Pastor previst per al 8 de setembre. Feien al·lusió a la cancel·lació per “altres criteris artístics” de la nova Junta municipal de Moncloa-Aravaca, així com per la forma en què es va desenvolupar la contractació.

Notícies relacionades

“Sempre hem decidit i continuem defensant l’autonomia dels responsables de les juntes de districte perquè escullin els músics i actuacions que consideren oportunes”, ha apuntat, a la qual cosa ha afegit que ells “mai intervindran” en els grups que escullin. Així mateix, ha destacat que tenen “plena llibertat” i que “mai demanaran el carnet a ningú”. “Ni l’hem demanat mai, ni el demanarem”, ha postil·lat.

D’altra banda, i en relació amb la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, que va afirmar no compartir la cancel·lació del concert de Luis i Pedro Pastor, García ha afirmat que és “molt lliure” de tenir la seva pròpia opinió sobre això.