viatjava en un autobús de Madrid

«Negra de merda, heu vingut a treure'ns la feina»: detingut un racista per colpejar una dona

Un espanyol de 51 anys va agredir i va escopir una dominicana a Madrid

emtbus

emtbus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un home de 51 anys i de nacionalitat espanyola va ser detingut dimarts passat per colpejar i proferir insults racistes a una dona negra quan viatjava en un autobús de l’EMT, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Els fets van ocórrer, tal com ha avançat Onda Madrid, a les 14.45 hores quan agressor i víctima, que no es coneixien prèviament, van coincidir a bord d’un autobús la línia M1 de l’EMT, que cobreix el trajecte entre Embajadores i Sevilla.

L’arrestat va començar a insultar “greument” la dona, d’origen dominicà amb nacionalitat espanyola, amb expressions vexatòries i despectives com ‘Puta, ves-ten al teu país’, ‘Negra de merda, heu vingut aquí per treure’ns la feina’ o ‘Només saps menjar polles’. A més, la va colpejar i li va escopir.

Notícies relacionades

Davant d’aquests insults, la dona es va posar “molt nerviosa” i va demanar auxili al conductor de l’autobús, que va procedir a aturar el vehicle i va avisar la Policia Nacional, que es va personar ràpidament al lloc.

Els agents van prendre declaració a la víctima, el relat de la qual va ser corroborat per diversos testimonis que viatjaven al bus. Per això, es va procedir a detenir l’home, que compta amb antecedents policials, acusat d’un delicte d’odi i que va continuar proferint insults de caràcter racista davant dels policies.

Temes:

Madrid Racisme