ENSURT AL SUBURBÀ

Detingut l'home que va amenaçar diversos viatgers amb grans ganivets al Metro

El noi es va encarar amb unes quantes persones i va fer el gest d'agredir-los amb les dues armes que portava a la mà

zentauroepp42581696 amianto180319210609

zentauroepp42581696 amianto180319210609

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut l’home que va arribar a l’estació de Metro  de Vista Alegre amb ganivets de grans dimensions i va amenaçar diversos viatgers, ha informat la Direcció Superior de la Policia de Madrid en una nota de premsa.

Els fets van ocórrer cap a les 7.15 hores d’aquest dilluns quan un individu va baixar a una de les andanes amb dos ganivets a la mà davant la sorpresa i la por dels viatgers que eren a l'estació. Segons han relatat testimonis a Europa Press, era un jove que anava sense samarreta i, pel que sembla, amenaçava amb els ganivets de grans dimensions mentre els fregava i assenyalava la gent.

A més, es va encarar amb diversos viatgers, fent gestos amenaçadors i aixecant els ganivets amb temptativa de clavar-los. El vigilant de l’estació va avisar el centre de control per informar de l’incident, que va durar pocs minuts perquè, quan se’n va anar un dels trens, l’home va sortir de l’andana i després de la mateixa estació, van indicar a Europa Press fonts del Metro.

Nerviós i agitat

Notícies relacionades

Posteriorment, els agents policials el van localitzar en un carrer pròxim a l’estació i li van intervenir els ganivets, que els havia llançat sota d’un vehicle. L’home estava nerviós i va ser traslladat a la comissaria per a la seva identificació, però no en qualitat de detingut.

Després de la declaració d’un dels viatgers i després de la investigació de la Brigada Mòbil de la Policia, els agents el van arrestar dimarts al matí al seu domicili. El detingut ha sigut posat a disposició policial el matí d’aquest dimecres.