ja estan confirmats dirigents del PP i de Vox

El rei Joan Carles I presidirà la gala dels cartells de Sant Isidre

rey-ventas

rey-ventas

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Aquest divendres, el rei Joan Carles I presidirà la gala de presentació delscartells de la Fira de Sant Isidre de Madrid a la plaça de toros de Las Ventas, una cita a què ja han confirmat assistència la seva filla gran, la infanta Elena, i diversos dirigents del PP i de Vox, segons ha informat l’empresa que gestiona la plaça de toros, Plaza 1.

Acudiran a Las Ventas el president del Senat, Pío García-Escudero; el president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, i la candidata a ser la seva successora, Isabel Díaz-Ayuso. També estan confirmades les assistències del president de Vox, Santiago Abascal, i de la presidenta de Vox Madrid, Rocío Monasterio.

Notícies relacionades

Fonts de l’empresa consultades per Europa Press han assenyalat que a la gala s’ha convidat els líders de tots els partits polítics. Per part del PSOE, ha confirmat assistència el portaveu en la Comissió de Presidència i Representació de Govern de l’Assemblea de Madrid, Diego Cruz Torrijos.

El Rei emèrit ja va acudir l’any passat a aquesta cita, en què, a més, va rebre un premi com a 'Ambaixador universal de la tauromàquia' i va pronunciar unes paraules davant els convidats.