A Vallecas

Mor un home per tres trets a l'esquena a les portes d'un hospital

Va ser trobat pels volts de les 5 hores de la matinada, en parada cardiorespiratòria

muertohospitalvallecas

muertohospitalvallecas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un home de 34 anys ha mort a primera hora d’aquest matí a les portes del’hospital Virgen de la Torre, a Vallecas, on els sanitaris del mateix centre han trobat el jove amb tres impactes de bala a l’esquena, han informat portaveus d’Emergències Madrid i de la Direcció Superior de Policia de Madrid.

Pels volts de les 5.15 hores, l’home, nascut el 1984 i de nacionalitat espanyola, ha sigut trobat a la porta de l’hospital, on previsiblement algú l’ha deixat, perquè no s’han escoltat trets a la zona.

El mateix personal del centre hospitalari, ubicat al carrer Puerto de Lumbreras, han començat a atendre’l i, posteriorment, amb l’arribada del Samur-Protecció Civil, han començat les maniobres de reanimació cardiopulmonar.

Notícies relacionades

El ferit presentava diverses ferides per arma de foc i es trobava en parada cardiorespiratòria. Després de realitzar aquests treballs de reanimació durant 30 minuts, els sanitaris només han pogut confirmar la seva mort.

La Policia Municipal de Madrid ha col·laborat en el primer moment, però és la Policia Nacional la que s’ha encarregat d’iniciar la investigació per aclarir aquesta mort. El mort tenia antecedents, la majoria per delictes contra el patrimoni.

Temes:

Madrid Hospitals