Retorn com a funcionari

Un jutge permet a Ignacio González tornar a la seva plaça en l'Ajuntament de Madrid

L'Ajuntament de Madrid haurà d'actuar en funció de la legislació que resulti aplicable

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El Jutjat d’Instrucció número 6 de Madrid afirma que no troba "impediment legal" perquè l’expresident de la Comunitat Ignacio González torni al seu lloc de funcionari de l’Ajuntament de Madrid, al qual va sol·licitar tornar malgrat estar investigat en la investigació del 'cas Lezo'.

Així es desprèn d’una providència datada dilluns passat en què el jutge titular del Jutjat Manuel García Castellón comunica el Consistori que "no s’ha adoptat cap mesura cautelar que l’inhabiliti o suspengui per a l’exercici de la funció pública".

D’aquesta manera, segons ha avançat ‘El Mundo', ha informat el Jutjat al Consistori, a l’haver-se interessat el 20 d’agost per saber si hi hauria algun inconvenient en la tramitació del reingrés al servei actiu d’Ignacio González a l’Ajuntament de Madrid.

"No s’ha adoptat respecte a l’investigat Ignacio González cap mesura cautelar que l’inhabiliti o suspengui per a l’exercici de la funció pública, així quehaurà de ser l’Ajuntament de Madrid qui adopti la decisió que estimi pertinent d’acord amb el que disposi en la legislació de funcionaris públics que resulti aplicable", exposa el Jutjat.

Notícies relacionades

Segons van confirmar dilluns passat fonts municipals, l’expresident, investigat pel ‘cas Lezo’, va demanar a finals de juliol reincorporar-sedemanar a finals de juliol reincorporar-se a la seva plaça de funcionari del grup A amb un nivell 30.

Després de la petició, el departament de Recursos Humans està veient la documentació i analitzant per veure si hi ha algun tipus d’inhabilitació.