COMUNITAT DE MADRID

La germana de González deixa de ser portaveu adjunta en l'Assemblea

Aquests canvis en el grup parlamentari es produeixen la mateixa setmana de la presa de possessió del president autonòmic i durant la qual ha fet nombrosos canvis

hermana-gonzalez

hermana-gonzalez

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, continua amb els canvis a la segona fila i ha anunciat aquest dijous al Grup Parlamentari Popular queIsabel González, la portaveu adjunta de la formació a l’Assemblea de Madrid i germana de l’expresident Ignacio González, serà rellevada del càrrec.

Serà substituïda per Ana Pérez Baos, presidenta de Noves Generacions del PP de Madrid, i Alejandro Sánchez, fins ara coordinador de Comissions, serà rellevat per Nadia Álvarez Padilla. Tant González com Sánchez es mantenen com a portaveus de les comissions de Cultura i Ràdio Televisió Madrid, respectivament.

Així ho ha desgranat, en declaracions als mitjans de comunicació als passadissos de l’Assemblea, el portaveu, Enrique Ossorio, que sí que continuarà al capdavant de la formació a la Cambra regional. "S’ha volgut reforçar el grup per a aquesta nova etapa. Garrido ens ha demanat que treballéssim moltíssim durant aquests dotze mesos i donarem moltes satisfaccions als madrilenys i disgustos a l’oposició", ha indicat.

Canvis de Garrido

Notícies relacionades

Aquests canvis en el grup parlamentari es produeixen la mateixa setmana de la presa de possessió del president autonòmic i durant la qual ha realitzat nombrosos canvis a les Viceconselleries.

Garrido va defensar dimarts, durant la roda de premsa, que els canvis "en els segons nivells d’estructura" podien ser positius perquè hi hagi "una renovació" i treballar, l’any que queda per davant fins al final de la Legislatura, "amb forces renovades".