Al districte de Villaverde

Tercer cas de violència masclista en dos dies: un home mata las seva ex a punyalades a Villaverde (Madrid)

La víctima presentava cinc ferides per arma blanca: tres al tòrax, una al coll i una altra a la mà

zentauroepp44981612 madrid180910165034

zentauroepp44981612 madrid180910165034 / Rodrigo Jimenez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Tres assassinats masclistes en 24 hores. Un home de 49 anys de nacionalitat dominicana ha sigut detingut aquest dilluns després d’haverassassinat la seva exparella a l’assestar-li cinc punyalades a una perruqueria del carrer Beniferri, número 50, al districte madrileny de Villaverde, segons han confirmat fonts policials i d’Emergències Madrid. Aquesta és la segona dona que mor aquest dilluns per violència masclista, després que un home matés la seva dona i després se suïcidés penjant-se al municipi asturià d’El Franco.

A més, el Govern valencià ha confirmat que la dona de 35 anys trobada morta al seu domicili de la localitat castellonenca de Borriol es correspon amb un cas de violència masclista, per la qual cosa ha convocat una concentració de repulsa per demà al Palau de la Generalitat.

Víctima dominicana

Emergències Madrid ha rebut la trucada d’alerta a les 11.20 hores. A l’arribar al lloc, Samur-Protecció Civil ha comprovat que la dona, també de nacionalitat dominicana, presentava cinc ferides per arma blanca al cos: tres altòrax, una alcoll  i una altra a la .

Notícies relacionades

La Policia Nacional estava realitzant tasques de reanimació i, posteriorment, els sanitaris li han realitzat una toracotomia, massatge directament al cor. Després de mitja hora només n’han pogut confirmar la mort.

Fonts policials han indicat que han detingut l’agressor als voltants de la perruqueria i que ell mateix ha confirmat que era l’exparella de la víctima.